Apa akan berlaku jika haiwan peliharaan yang dijaga mati atau hilang? Buka

0

Jika haiwan peliharaan pemilik hilang, menjadi tanggungjawab anda untuk mencari secepat mungkin di kawasan kejiranan anda. Kami akan menasihati anda untuk tidakan yang perlu dilakukan. Kami akan membantu sebanyak $100 untuk pengiklanan haiwan hilang di Facebook.

Anda juga bertanggungjawab melaporkan kepada perkhidmatan pelanggan kami dalam masa 24 jam dan melaporkan kepada polis jika anda mengesyaki kecurian. Jika haiwan tersebut tidak dapat dijumpai, Penyedia Servis bertanggungjawab untuk berbincang dengan Pemilik Haiwan Peliharaan untuk sebarang pampasan. PetBacker tidak dapat mengawal isu ini.

Perlu diingatkan bahawa Pemilik Haiwan Peliharaan boleh mengfailkan saman terhadap Penyedia Servis. Jika berlaku kematian, menjadi tanggungjawab Penyedia Servis dan Pemilik Haiwan Peliharaan untuk menghantar haiwan tersebut untuk dibedah siasat untuk mengetahui punca kematian.

Walaubagaimanapun, anda perlu membawa haiwan tersebut ke veterinar jika anda mengesyaki sesuatu sebelum terlambat. Pemilik Haiwan Peliharaan perlu membayar bil USD 350 yang pertama dan Insuran PetBacker akan menyelesaikan lebihan bil.

F
Disiarkan 1 tahun yang laluoleh faqeditor
#133712 lihatDisunting 11 bulan yang lalu

Sila log masuk untuk menghantar jawapan