Marie, Pet Groomer in Yau Ma Tei

香港per-bast精品貓酒店 @ Yau Ma Tei

oleh Marie     (6 Ulasan)

  Yau Ma Tei, Kowloon | Dandanan Haiwan Peliharaan

5 Tempahan selesai
2 Pengulangan Pelanggan
1 Pengulangan Tempahan

5 Tempahan selesai

2 Pengulangan Pelanggan

1 Pengulangan Tempahan
非常喜歡寵物,現在也在營運1家貓酒店,為各位貓咪提供最好的寄宿及美容服務
Per-Bast貓酒店內由我的愛貓肥妹陪我1起做店長,1起照顧客人不同性格的貓咪

Kemahiran dan kelayakan

Pemahaman asas bagaimana untuk mengurus dan menjaga haiwan peliharaanPemahaman asas bagaimana untuk mengurus dan menjaga haiwan peliharaan
Sijil dandananSijil dandanan

Tentang 香港per-bast精品貓酒店

5

Tempahan selesai

2

Pengulangan Pelanggan

1

Pengulangan Tempahan

FB

FB

Mudah Alih

Mudah Alih

E-mel

E-mel

Google

Google


Ringkasan.

貓美容 cat grooming 貓spa cat spa


Jarak perjalanan yang rela untuk dilakukan untuk mengunjungi rumah anda.

20-50 km20-50 km


Jenis Haiwan Peliharaan yang Diterima

KucingKucing

Tempahan saat-saat akhir.

YaYaKejiranan

Servis Pet Grooming oleh Marie terletak atau berdekatan Yau Ma Tei, Kowloon. Tempah melalui PetBacker untuk Insurans, Bayaran perlindungan & 24/7 sokongan.


6 Ulasan

James

December 2018

Disahkan PetBacker
Incredible service, communication and care. Would 100% recommend. My 7 month old kitten loved her stay so much that she didn’t want to leave! Great peace of mind whilst away!

06krithi

July 2018

Disahkan PetBacker
We were very happy with the service provided by Marie, she definitely knows her way around cats and my cats (all three) felt comfortable around her which is surprising bcz they generally take a lot of time to get used to strangers! Thank you Marie!

Ka

June 2018

Tidak disahkan
店裡十分舒適。 酒店有足夠空間比貓仔活動。 而且店主很有愛心,經常Update貓仔動態比我。讓我放心去旅行。

Jeff

June 2018

Tidak disahkan
又平又好 平時去旅行我都係將隻貓放係朋友到 第一次比貓酒店照顧 個店主好好人 好錫啲貓 沖涼果啲都好似幾唔錯 我下次都會交比佢

Vendela

June 2018

Tidak disahkan
EXCELLENT SERVICE!!! As I went to visit my family in London, I needed to put my cat in a cat hotel. This is my first time putting my cat into the hotel and I did a lot of research about that. I chose this hotel because it's new and clean. When I visit there for the first time, th ...Baca Lagi

Perkhidmatan & Kadar Bayaran

Bertemu & Berkenalan

Dapat mengetahui antara satu sama lain dahulu.
Bebas

Pet Grooming

Buat tempahan
Dari HKD

250

/session

Tempah melalui Petbacker untuk menikmati Insurans Premium, sokongan 24/7, jaminan tempahan, bayaran selamat tanpa tunai, kemas kini foto terbaru dan banyak lagi!


Perkhidmatan yang lain Marie

香港per-bast精品貓酒店
Hotel Penginapan Haiwan Peliharaan

Pertanyaan Yang Sering Diajukan

  • Apakah PetBacker?
    PetBacker adalah sebuah syarikat berkaitan haiwan peliharaan berbilang negara yang terkemuka di 50 negara untuk pencinta haiwan kesayangan untuk berkongsi cintanya untuk haiwan kesayangan dan untuk menempah Pengasuh Haiwan yang dipercayai. Penginapan haiwan kesayangan melalui PetBacker dilindungi oleh insurans dengan pasukan khidmat pelanggan bertaraf dunia di sebelah anda.
  • Apa yang dikatakan pemilik haiwan tentang Marie?
    Marie mempunyai 2 pelanggan berulang dengan 5 tempahan selesai. Salah satu ulasan terbaru yang disahkan oleh Pemilik Haiwan yang berpuas hati adalah: "Incredible service, communication and care. Would 100% recommend. My 7 month old kitten loved her stay so much that she didn’t want to leave! Great peace of mind whilst away!"
  • Adakah tempahan Marie pada PetBacker selamat?
    Apabila anda menempah dan membayar melalui PetBacker, PetBacker melindungi anda dan haiwan peliharaan anda dengan perlindungan pembayaran, insurans kecederaan haiwan peliharaan, laporan pejalan anjing GPS, laporan foto dan video harian untuk memastikan pekerjaan dilakukan dengan baik. Ulasan oleh pemilik haiwan kesayangan yang selesai sebelum ini adalah telus untuk membantu dengan keputusan pemilihan pengasuh anda.

Tempah melalui Petbacker untuk menikmati Insurans Premium, sokongan 24/7, jaminan tempahan, bayaran selamat tanpa tunai, kemas kini foto terbaru dan banyak lagi!

Dari HKD 250 /session

  6 Ulasan