Mengenai PETBACKER

Pada zaman sekarang, kehidupan adalah sibuk untuk kebanyakan penjaga haiwan peliharaan. Dengan komitmen di tempat kerja, masa keluar dengan teman-teman dan keluarga, mustahil untuk memberi perhatian sepenuh masa untuk haiwan peliharaan kita. Jadi, sama ada anda di tempat kerja sehingga lewat malam, keluar untuk bercuti atau hanya perlukan rehat dan perlu pengasuh haiwan kesayangan anda, di penginapan rumah, pusat jagaan, pejalan kaki untuk anjing atau dandanan haiwan peliharaan, PetBacker di sini untuk menghubungkan anda dengan yang pencinta haiwan peliharaan yang lain yang bersedia untuk membantu menjaga binatang peliharaan anda seperti ia adalah sebahagian dari keluarga mereka, gosokan perut dan pelukan termasuk sekali.

PetBacker Pet Lover

Pengasuh dan penyedia perkhidmatan haiwan peliharaan PetBacker adalah orang biasa yang suka akan haiwan peliharaan, sama seperti anda. Mereka adalah golongan pencinta haiwan yang berdedikasi meletakkan masa untuk memberi haiwan peliharaan anda hari yang bernilai untuk menyalak atau mengiau, bahkan mengaum jika anda mempunyai haiwan peliharaan seperti itu. Haiwan peliharaan anda akan tinggal di rumah, bebas untuk berkeliaran dan menjelajah, bukannya di dalam sangkar dengan batasan 3 kaki, di dalam kandang atau hotel haiwan peliharaan. Anda tidak ingin terkunci di dalam sangkar sedangkan yang lain berada di luar! Pengasuh PetBacker juga mengehadkan bilangan haiwan peliharaan yang mereka ambil pada satu-satu masa, memberi haiwan peliharaan anda perhatian yang lebih ketika anda berada jauh dari mereka. Bandingkan itu dengan barisan-barisan haiwan peliharaan yang cuba untuk mendapatkan perhatian dari hanya beberapa orang pembantu di kandang atau kedai haiwan peliharaan. Sesetengah dari pengasuh kami memberikan sedaya upaya mereka, memberi haiwan peliharaan anda makanan kegemaran atau rumah spa dan makanan lazat yang dimasak di rumah.

How PetBacker works

Mendapatkan salah satu pengasuh atau penyedia perkhidmatan haiwan peliharaan kami adalah semudah memilih perkhidmatan yang anda perlukan, mengisi beberapa butiran dan dengan satu klik, permintaan anda akan dihantar kepada semua pencinta haiwan peliharaan kami di sekitar anda. Dalam seketika, anda akan mendapat sebut harga dan butiran dari apa yang dimasukkan secara langsung ke dalam aplikasi PetBacker dan e-mel anda. Sebut harga ini termasuk profil orang tersebut dan apa yang mereka tawarkan, lengkap dengan penilaian dan ulasan. Anda bahkan dapat berbual secara langsung dengan mereka dengan platform PetBacker untuk butiran-butiran kecil. Bahkan pembayaran adalah mudah dan selamat, dengan hanya beberapa klik untuk membayar, dan anda dilindungi dengan perlindungan bayaran dan insurans PetBacker.


Jaminan Tempahan

Jika Pengasuh Haiwan Peliharaan, Pejalan Kaki atau Pendandan anda telah membatalkan perkhidmatan dengan anda pada minit terakhir, kami akan membantu anda untuk mencari yang baru.

Pembayaran yang Selamat

Pembayaran Escrow & Boleh Dikembalikan sebelum pekerjaan bermula. Bayar dengan selamat dan terjamin di PetBacker—tiada tip diperlukan.

Perlindungan Percuma

Keselamatan haiwan peliharaan adalah keutamaan kami. Setiap tempahan melalui PetBacker dilindungi oleh insurans premium.

Sokongan 24/7

Pasukan untuk menyokong apa-apa peristiwa yang tak dijangka (contohnya sakit), bahkan pemeriksaan MENGEJUT untuk memastikan kualiti.

Kualiti Terbaik

Semua tempahan di PetBacker berhak untuk meninggalkan ulasan yang disahkan yang telus.

Ganjaran Royalti

Setiap Perbelanjaan berhak untuk mendapat Diskaun kredit di PetBacker.

 

Untuk semua pencinta haiwan di luar sana yang mencintai haiwan peliharaan dan bersedia untuk meluangkan masa membantu pemilik haiwan yang lain di dalam komuniti, daftar dengan kami! Hanya beritahu kami perkhidmatan apa yang anda tawarkan, dan selepas usaha yang singkat, anda akan membuat wang yang hebat untuk melakukan apa yang anda suka.

Anda boleh mengharapkan kami bila-bila masa dan dimana sahaja apabila anda tidak dapat berada bersama haiwan peliharaan anda. Kami komited dalam memberikan yang terbaik untuk keselamatan dan keselesaan haiwan peliharaan anda.